Heb je een up-to-date beeld van de onderwijsresultaten in je school?

Wellicht herken je je in het volgende beeld: collega’s werken hard om de leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. Aan het einde van het schooljaar is het weer spannend: wie stroomt door, wie stroomt af, wie doubleert? In maart 2024 hoor je van de inspectie hoe jouw school dit schooljaar heeft gescoord op de verschillende onderdelen. Het overkomt je en je kunt er weinig aan doen.

Er is een alternatief: Wat als je vandaag al weet wat het oordeel van de inspectie wordt over dit schooljaar? Nu je nog bepaalde keuzes kunt maken, kunt sturen op de resultaten? Wat als je nu in één overzicht kon zien waar de sturingsruimte zit? En wat als je dieper door kunt klikken naar de resultaten op klasniveau en op leerlingniveau?

Het in beeld krijgen van de actuele onderwijsresultaten helpt niet alleen bij het maken van de juiste strategische beslissingen voor dit schooljaar, maar ook bij het ontwikkelen van beleid voor de lange termijn, door de data van verschillende jaren met elkaar te vergelijken.

De oplossing ligt voorhanden: met de onderwijsresultatenmonitor breng je met een simpele handeling de data van jouw school goed in beeld en krijg je inzicht in de sturingsruimte. Met behulp van onze expertise en diepgaande kennis van de branche ontvang je gedetailleerde data-informatie.

Met onze partners kunnen wij helpen bij de analyse en kunnen wij meedenken in oplossingen.

Met de resultatenmonitor gaat je data 'leven'.

De onderwijsresultatenmonitor is volledig gebaseerd op het onderwijsresultatenmodel VO van de onderwijsinspectie.

Neem contact op om geheel vrijblijvend een gesprek in te plannen.